Implant dentar rapid, zâmbet perfect în 24 / 72 de ore

implant dentar Corbeanca, Fast and Fixed Corbeanca All-on-4

Implantul dentar este o soluție inovatoare, pentru înlocuirea rădăcinii naturale a unui dinte pierdut. În trecut, procedura de implant dentar implica mai multe vizite la cabinetul stomatologic, însă în prezent, există posibilitatea obținerii unor dinți fixi într-un timp mult mai scurt, chiar în 24 de ore.

 implant dentar Corbeanca, Fast and Fixed Corbeanca All-on-4

Trebuie să ținem cont că implantul dentar în 24 de ore poate fi destul de inconfortabil pentru pacient, deoarece implică mai multe proceduri și ore de lucru. Optând pentru această opțiune de restaurare dentară, pacientul va petrece o perioadă semnificativă de timp în scaunul stomatologic. Prin urmare, ar fi ideal ca întreaga intervenție să se desfășoare pe parcursul a 72 de ore.

Este important să discutați cu medicul dentist despre toate opțiunile disponibile și să luați în considerare factorii de confort și necesitățile individuale ale pacientului înainte de a decide asupra procedurii de implant dentar. Cu toate acestea, implantul dentar cu încărcare imediată în 24 de ore reprezintă o soluție convenabilă și eficientă pentru cei care doresc să obțină dinți fixi într-un timp cât mai scurt posibil.

implant dentar Corbeanca, Fast and Fixed Corbeanca All-on-4

 

Cine poate beneficia de acest tip de implant?

Dacă dorești să afli cine poate opta pentru un implant dentar rapid, trebuie să înțelegi că această tehnică este în general abordată de către pacienții care nu au suficient timp la dispoziție pentru a face mai multe vizite la stomatologie. Există mai multe situații în care un implant dentar într-o zi poate fi o soluție convenabilă și eficientă:

  • Pacienții cu proteze incomode: Cei care poartă deja o proteză dentară și simt că aceasta devine incomodă sau nu se potrivește corect pot opta pentru un implant dentar rapid. Această procedură poate oferi o alternativă mai confortabilă și mai stabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.
  • Persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți: Dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți din cauza traumei sau a altor probleme dentare, implantul dentar rapid poate fi o opțiune excelentă pentru a restabili funcția și aspectul estetic al zâmbetului tău.
  • Pacienții care au pierdut toți dinții: În unele cazuri, persoanele care au pierdut toți dinții de pe arcadă pot beneficia de implanturi dentare pentru toată cavitatea orală. Această opțiune poate oferi un zâmbet complet restaurat și o funcționalitate îmbunătățită a cavității bucale.

Este important să discuți cu medicul dentist despre opțiunile disponibile și să determini dacă implantul dentar rapid este potrivit pentru situația ta specifică. Medicul dentist poate evalua starea ta orală și poate recomanda cel mai bun plan de tratament pentru a-ți îmbunătăți sănătatea orală și a restabili zâmbetul tău.

implant dentar Corbeanca, Fast and Fixed Corbeanca All-on-4

 

Care sunt avantajele implantului dentar rapid?

Implantul dentar rapid este o tehnologie modernă de implantologie, dezvoltată de producători premium din industria stomatologică, ce oferă numeroase beneficii și avantaje pentru pacienți. Iată câteva dintre acestea:

  • Tratamentul într-o singură intervenție: Una dintre cele mai mari avantaje ale implantului dentar într-o zi este eliminarea necesității mai multor vizite la stomatolog. Întregul tratament se desfășoară printr-o singură intervenție, ceea ce înseamnă o economie semnificativă de timp și energie pentru pacient.
  • Minim invaziv și nedureros: Indiferent de starea orală a pacientului, tratamentul este minim invaziv și nedureros. Procedura este realizată cu tehnici avansate și echipamente moderne, asigurându-se că pacientul resimte un minim de disconfort și suferă o recuperare rapidă.
  • altă mare îmbunătățire este reducerea numărului de implanturi necesare. Datorită tehnicii avansate utilizate în implantul dentar într-o zi, nu mai sunt necesare cele 8-10 implanturi pe fiecare arcadă. În general, intervenția presupune inserarea a 6 implanturi la maxilar și 4 la mandibulă.
  • Estetică îmbunătățită: Dinții ficși obținuți prin acest sistem sunt aproape identici cu dantura naturală. Astfel, pacienții se pot bucura de un zâmbet frumos și natural, fără să-și facă griji cu privire la aspectul lor.
  • Recuperare rapidă a funcției masticatorii: După intervenție, pacienții pot începe să mastice imediat, în doar câteva ore. Acest lucru înseamnă că nu mai există așteptare lungă pentru a se bucura din nou de alimentele preferate.
  • Eliminarea neplăcerilor cauzate de protezele mobile: Protezele mobile pot fi incomode și pot cauza disconfort. Implantul dentar într-o zi elimină aceste neplăceri și oferă pacienților o soluție fixă și stabilă, care nu doar îmbunătățește funcția masticatorie, ci și confortul general în cavitatea bucală.

Vă așteptăm la clinica Dental Paradis, la noi zâmbetul tău este pe primul loc.

Dr Razvan Tuica - implantologie protetica dentara, stomatologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

implant dentar Corbeanca, Fast and Fixed Corbeanca All-on-4

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis CorbeancaParadisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing
Derma Marketing
Medica Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
magazin produse naturiste
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
Dental Education

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine