Zâmbet impecabil cu fațete dentare e.MAX la Clinica Dental Paradis

fatete dentare Corbeanca, fatete ceramice emax, estetica dentara

Pe măsură ce timpul trece, dinții, în special cei din partea frontală, pot suferi modificări și deteriorări de aspect. Pot apărea fisuri, variații în culoare sau poziție, precum și necesitatea umor obturații sau corectarea spațiilor inestetice între dinți. În momentul de față, o preocupare crescută pentru estetica dentară a condus la dorința tot mai mare a pacienților de a avea un zâmbet perfect.

Fațetele dentare e.MAX reprezintă o opțiune deosebită pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului datorită calității lor superioare. Aceste fațete dentare sunt confecționate din ceramică, un material cunoscut pentru rezistența și estetica sa de excepție. Fațetele e.MAX oferă un aspect natural, cu o transluciditate similară cu cea a dinților naturali, fiind o alegere populară pentru restaurările dentare estetice de înaltă calitate.

fatete dentare Corbeanca, fatete ceramice emax, estetica dentara

 

Care este pocesul de aplicare a fațetelor eMAX?

 

  • Consultația inițială: În primul rând, dentistul va efectua o consultație detaliată, examinând starea dinților și discutând obiectivele și așteptările tale pentru a determina dacă fațetele dentare e.MAX reprezintă cea mai potrivită opțiune pentru tine.
  • Pregătirea dinților: Urmează etapa de pregătire, în care se va îndepărta o mică cantitate de smalț de pe suprafața dinților destinați pentru aplicarea fațetelor. Apoi, se vor lua amprente precise pentru realizarea fațetelor.
  • Fațete temporare: În timp ce fațetele definitive sunt în proces de fabricație, se pot aplica temporare pentru a proteja dinții și a menține estetica.
  • Fixarea / cimentarea fațetelor definitive: Odată ce fațetele dentare personalizate sunt gata, ele vor fi aplicate cu atenție pe dinți, folosind un adeziv (ciment) special conceput pentru protejarea și stabilizarea acestora.
  • Ajustări finale: În final, dentistul va face eventuale ajustări pentru a asigura o potrivire perfectă și un aspect natural al fațetelor, garantând astfel confortul și satisfacția pe termen lung.

 

Beneficiile pe care le oferă fațetarea eMAX

  • Aspect natural: Fațetele e.MAX prezintă o transparență excepțională, reflectând lumina în mod similar dinților naturali. Datorită compoziției lor, aceste fațete sunt extrem de rezistente și durabile, permitându-le să fie realizate subțiri (cu o grosime între 0,3 și 0,5 mm), în timp ce fațetele dentare tradiționale de porțelan au o grosime minimă de 0,5 mm. Astfel, pregătirea dinților impune îndepărtarea unui strat extrem de subțire de smalț sau chiar nu necesită șlefuire deloc. Ca rezultat, nu se modifică suprafața dinților, aceștia rămânând intacti.
  • Conservarea maximă a dinților: Comparativ cu fațetele tradiționale, fațetele e.MAX necesită îndepărtarea minimă a smalțului dentar.
  • Durabilitate: Fațetele e.MAX sunt remarcabil de rezistente și pot face față uzurii zilnice. Datorită ceramicii presate din care sunt fabricate, acestea sunt extrem de durabile și rezistente la fracturi. Chiar dacă sunt la fel de subțiri ca lentilele de contact, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ciobirea sau fracturarea lor, deoarece riscul este redus. Materialul inovator din care sunt realizate reduce riscul de crăpare cu până la trei ori în comparație cu fațetele tradiționale.
  • Procedură rapidă: De multe ori, procedura necesită mai puține vizite la dentist în comparație cu alte tratamente dentare.

fatete dentare Corbeanca, fatete ceramice emax, estetica dentara

 

Sfaturi înainte și după aplicarea fațetelor dentare la Clinica Dental Paradis

Înainte de procedură, pentru a minimiza riscurile asociate și pentru a asigura succesul intervenției, se recomandă evitarea fumatului timp de 5-7 zile. Este, de asemenea, esențial ca medicul stomatolog să fie informat despre orice procedură dentară recentă sau medicamente utilizate de către pacient.

După aplicarea fațetelor dentare, este necesară menținerea unei igiene orale riguroase pentru a asigura sănătatea dinților și a gingiilor. Pe lângă acest aspect, este important să mergeți regulat la medicul dentist pentru a monitoriza starea fațetelor dentare și a întregii sănătăți orale.

Respectarea acestor recomandări ajută la menținerea sănătății și frumuseții zâmbetului tău pe termen lung. Tratamentele de estetică dentară oferă zâmbete impecabile pe termen lung si avantaje diverse. Vă așteptăm la noi, Dental Paradis mereu aici pentru ca zâmbetul tău să fie de invidiat.

Dr Razvan Tuica - implantologie protetica dentara, stomatologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

fatete dentare Corbeanca, fatete ceramice emax, estetica dentara

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis CorbeancaParadisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing
Derma Marketing
Medica Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
magazin produse naturiste
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
Dental Education

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine