Zâmbet impecabil și natural cu fațete dentare. Beneficii, etape și sfaturi de îngrijire

fatete dentare Corbeanca, esteica dentara Corbeanca

Un zâmbet strălucitor poate fi obținut prin diverse proceduri stomatologice, iar fațetele dentare reprezintă unul dintre cele mai potrivite tratamente pentru a atinge acest obiectiv. Descoperă beneficiile, etapele și sfaturile de îngrijire pentru un zâmbet perfect și natural cu fațete dentare.

Beneficii fațete dentare / dental veneers

 • Aspect estetic remarcabil: Fațetele dentare pot transforma rapid și dramatic aspectul zâmbetului, corectând imperfecțiuni precum decolorarea, ciobituri, forma inegală sau spații între dinți. Oferă un zâmbet uniform și atrăgător.
 • Durabilitate și rezistență: Fațetele dentare sunt confecționate din materiale durabile, precum ceramica sau porțelanul, asigurând o rezistență și durabilitate semnificative. Aceasta înseamnă că vor rezista uzurii și schimbărilor de temperatură pe termen lung.
 • Tratament estetic cu rezultate imediate: Procesul de aplicare a fațetelor dentare este, în general, relativ nedureros, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Aceasta oferă pacienților o soluție rapidă și eficientă pentru a obține un zâmbet îmbunătățit.
 • Corectare defecte dentare: Fațetele dentare pot corecta o varietate de defecte dentare, inclusiv dinți strâmbi, ciobituri, crăpături sau forma inegală a dinților. Acestea pot îmbunătăți funcționalitatea și aspectul general al zâmbetului.
 • Rezistență la decolorare: Materialele din care sunt confecționate fațetele dentare sunt rezistente la decolorare și la pete, contribuind la menținerea unui zâmbet alb și strălucitor pe termen lung.
 • Ajută la îmbunătățirea încrederii în sine: Un zâmbet îmbunătățit estetic poate avea un impact pozitiv asupra încrederii în sine și a stării de bine a individului, influențând interacțiunile sociale și profesionale.
 • Rezultate personalizate: Fațetele dentare sunt create individualizat pentru fiecare pacient, luând în considerare forma, culoarea și alinierea dorită, asigurând rezultate estetice personalizate și naturale.

fatete dentare Corbeanca, esteica dentara Corbeanca

 

Procesul procedurii fațetelor dentare este structurat în mai multe etape esențiale, fiecare contribuind la obținerea unui rezultat estetic și funcțional optim. Iată detaliile fiecărei etape:

 1. Consultul inițial: Începeți călătoria către fațete dentare printr-un consult inițial cu medicul dentist. Aici, starea generală a sănătății dentare va fi evaluată, iar obiectivele estetice vor fi discutate în detaliu. Acesta este momentul potrivit pentru a clarifica așteptările și a obține informații cu privire la opțiunile disponibile.
 2. Planificare personalizată: Medicul dentist va elabora un plan personalizat, luând în considerare forma, culoarea și alinierea dinților. Acest plan va servi drept ghid pentru toate etapele următoare ale procedurii și va asigura atingerea rezultatelor dorite.
 3. Prepararea dintelui: Pentru a pregăti dinții pentru fațete, o mică cantitate de smalț este îndepărtată. Acest pas asigură locul necesar pentru fațetele dentare. În unele cazuri, în acest stadiu se poate aplica o fațetă temporară pentru a proteja dinții în timpul procesului de fabricare a fațetelor definitive.
 4. “Fabricarea” fațetelor dentare în laboratorul de tehnică dentară: După prepararea dinților, medicul dentist va lua măsurători precise ale acestora. Aceste măsurători sunt apoi trimise în laboratorul stomatologic, unde se creează fațetele dentare personalizate. Aici, tehnicieni specializați lucrează pentru a asigura o potrivire perfectă și un aspect estetic al fațetelor.
 5. Aplicarea și fixarea fațetelor dentare: Fațetele dentare personalizate sunt apoi aplicate pe dinți și fixate ferm cu ajutorul unui adeziv special. Medicul dentist va ajusta fațetele pentru a se potrivi perfect cu forma și alinierea dorită. Acest proces asigură nu doar o estetică îmbunătățită, ci și o funcționalitate optimă.

fatete dentare Corbeanca, esteica dentara Corbeanca

 

Sfaturi de îngrijire pentru fațetele dentare

 • Igiena orală riguroasă: Menține o igienă orală riguroasă prin periajul regulat, utilizarea aței dentare și clătirea cu un antiseptic bucal recomandat.
 • Evită obiceiurile dăunătoare: Renunță la obiceiuri cum ar fi mușcatul unghiilor sau folosirea dinților pentru a deschide ambalaje, pentru a preveni daunele fațetelor dentare.
 • Vizite regulate: Programați vizite regulate la medicul dentist pentru a monitoriza starea fațetelor dentare și a identifica orice probleme în stadiu incipient.

Cu aceste beneficii, etape și sfaturi de îngrijire, fațetele dentare pot fi o soluție excelentă pentru a obține un zâmbet impecabil și natural. Vă așteptăm la Clinica Dental Paradis pentru a discuta cu medicul dentist dacă această opțiune este potrivită pentru tine.

Dr Razvan Tuica - implantologie protetica dentara, stomatologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

fatete dentare Corbeanca, esteica dentara Corbeanca

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis CorbeancaParadisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing
Derma Marketing
Medica Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
magazin produse naturiste
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
Dental Education

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine