Implantologie dentară: O soluție modernă pentru restabilirea zâmbetului la clinica Dental Paradis

implant dentar Paradisul Verde Corbeanca

Implantologia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți prin intermediul implanturilor dentare. Această procedură a devenit din ce în ce mai populară datorită beneficiilor semnificative pe care le oferă pe termen lung, inclusiv restaurarea funcționalității și esteticii zâmbetului.

implant dentar Paradisul Verde Corbeanca

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv metalic, de obicei fabricat din titan, care este introdus chirurgical în osul maxilarului sau mandibulei. Implantul are rolul unei rădăcini artificiale pentru un dinte protetic, oferind un suport stabil și durabil pentru coroane, punți sau proteze dentare.

 

Tratamente de implantologie și chirurgie orală, în Corbeanca Paradisul Verde

 

 • Implant JD (Italia): Prețul acestui implant este de aproximativ 2.500 RON. Este cunoscut pentru calitatea sa superioară și precizia în implantare.
 • Implant Dentium (Coreea): Și acesta costă aproximativ 2.500 RON. Implanturile Dentium sunt recunoscute pentru fiabilitatea și adaptabilitatea lor în diverse cazuri clinice.
 • Implant BioHorizon (SUA): Având un preț de aproximativ 3.500 RON, aceste implanturi sunt foarte apreciate pentru inovațiile tehnologice și durabilitatea lor.
 • Split-crest: Această procedură variază între 2.000 și 3.000 RON și este utilizată în cazurile în care osul maxilar este prea subțire pentru a susține un implant standard. Tehnica implică lărgirea osului pentru a permite inserarea implantului.
 • Fast & Fixed pe 4 implanturi: Această soluție costă aproximativ 14.000 RON și este ideală pentru pacienții care au pierdut toți dinții într-o arcadă. Procedura permite fixarea imediată a unei proteze provizorii pe patru implanturi.
 • Fast & Fixed pe 6 implanturi: La un preț de aproximativ 20.000 RON, această variantă oferă o stabilitate și o distribuție a forțelor masticatorii și mai bune, fiind indicată pentru cazurile mai complexe.
 • Sinus lifting extern: Aceasta este o procedură avansată care costă în jur de 6.000 RON și este necesară atunci când nu există suficient os în partea superioară a maxilarului pentru a susține un implant. Implică ridicarea membranei sinusale și adăugarea de os artificial pentru a crea o bază solidă.
 • Sinus lifting intern: Este o metodă mai puțin invazivă decât liftingul extern și se realizează printr-un acces intern în timpul implantării. Costurile variază, dar sunt în general mai mici decât pentru liftingul extern.

implant dentar Paradisul Verde Corbeanca

 

Procedura de tratament cu implant dentar la clinica Dental Paradis

 1. Consultația inițială: Procesul începe cu o evaluare detaliată a sănătății orale a pacientului și a structurii osoase prin radiografii și scanări 3D.
 2. Planificarea tratamentului: După evaluare, se stabilește un plan de tratament personalizat, care include tipul de implant și procedurile necesare.
 3. Inserarea implantului: În timpul unei proceduri chirurgicale, implantul este plasat în osul maxilar. Acest proces implică anestezie locală sau generală, în funcție de complexitatea cazului.
 4. Vindecarea și osteointegrarea: După plasarea implantului, urmează o perioadă de vindecare de câteva luni, în timpul căreia implantul se integrează în os (osteointegrare).
 5. Atașarea protetică: Odată ce implantul s-a integrat complet, se fixează un bont protetic, urmat de coroana dentară, puntea sau proteza dentară.

 

Beneficiile implanturilor dentare

 • Funcționalitate restabilită: Implanturile dentare funcționează similar dinților naturali, permițând pacienților să mestece și să vorbească fără dificultăți.
 • Estetică îmbunătățită: Implanturile oferă un aspect natural și îmbunătățesc zâmbetul și încrederea în sine.
 • Durabilitate: Cu o îngrijire corespunzătoare, implanturile pot dura toată viața.
 • Păstrarea sănătății osoase: Implanturile previn resorbția osoasă și deteriorarea structurii faciale care poate apărea după pierderea dinților.

 

Îngrijirea implanturilor dentare

Pentru a asigura longevitatea implanturilor dentare, este esențială o igienă orală riguroasă. Acest lucru include periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare și vizite regulate la medicul dentist pentru controale și igienizări dentare profesionale.

Serviciile de implantologie oferă o soluție inovatoare și eficientă pentru cei care și-au pierdut dinții. La Dental Paradis implanturile dentare au devenit o opțiune fiabilă pentru mulți pacienți, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și a sănătății orale.

Dr Razvan Tuica - implantologie protetica dentara, stomatologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

implant dentar Paradisul Verde Corbeanca

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis CorbeancaParadisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine