Ce trebuie să știi înainte de a alege tratamentul cu implanturi dentare la clinica Dental Paradis

implant dentar, clinica implantologie Corbeanca

Implantul dentar are rolul de a înlocui rădăcina naturală a unui dinte pierdut, fiind confecționată din titan și este considerată cea mai eficientă metodă în acest sens. În cadrul clinicii noastre, preferăm în mod obișnuit implanturile dentare realizate din titan de înaltă puritate, deoarece acest material favorizează integrarea biologică direct în țesutul osos.

Tratamentele cu implanturi dentare au un istoric de succes pe termen lung și se remarcă prin calitatea lor, contribuind semnificativ la reușita procesului de osteointegrare.

Cum să alegi implantul dentar potrivit?

Specialiștii noștri, în funcție de necesitățile tale dentare, pot oferi consultanță și restaurare personalizată. Prin intermediul unei consultații stomatologice, vei primi recomandările exacte pentru o restaurare funcțională și eficientă.

Implanturile dentare sunt o opțiune adecvată pentru persoanele de orice vârstă care se confruntă cu pierderea dinților cauzată de diverse motive precum accidente, boli sau carii. La Dental Paradis, avem medici dentiști pregătiți să efectueze intervenții chirurgicale corecte, profesionale și nedureroase pentru a restabili sănătatea și funcționalitatea dentară.

implant dentar Corbeanca

 

Principalele beneficii ale tratamentului cu implant dentar

  • Soluție pe termen lung și sigură: Implantul dentar reprezintă cea mai fiabilă și eficientă opțiune pe termen lung, oferind în același timp beneficii semnificative din perspectiva costurilor.
  • Înlocuire estetică a dinților naturali: Implanturile dentare furnizează o soluție estetică excepțională pentru înlocuirea dinților lipsă, contribuind la un zâmbet atrăgător.
  • Îmbunătățirea sănătății orale: Dinții naturali sunt menținuți în stare intactă, fără a fi necesară șlefuirea acestora. Igiena orală se realizează la fel ca în cazul dinților naturali, promovând astfel o sănătate orală optimă.
  • Rata crescută de succes: Implanturile dentare bine întreținute au o durată de viață de zeci de ani. Comparativ cu alte alternative pentru înlocuirea dinților, rata de supraviețuire a implanturilor este semnificativ mai mare.
  • Mesticația îmbunătățită: Implanturile dentare sunt integrate în osul maxilarului, la fel ca dinții naturali. Pe parcurs, acestea ajută la menținerea densității osoase și la reducerea resorbției osoase. Înlocuirea dinților lipsă cu implanturi permite o mestecare mai eficientă a alimentelor și vorbirea mai clară.

implant dentar Corbeanca

 

Potențiale dezavantaje ale implantului dentar

  • Durata tratamentului: Procedura de implant dentar nu poate fi întotdeauna finalizată într-o singură ședință, deoarece este necesar un timp pentru ca implantul să se integreze în osul maxilarului.
  • Insuficientă densitate osoasă: Atunci când osul nu este suficient, poate fi necesară adiția de os, ceea ce implică o perioadă mai lungă de vindecare și costuri suplimentare.
  • Complicații post-operatorii: Implanturile dentare sunt fixate în os printr-o procedură chirurgicală, care, deși este în general sigură, nu este lipsită de riscuri. Acestea pot include infecții, leziuni ale nervilor sau sângerări. Factori precum igiena orală necorespunzătoare și fumatul pot crește riscul de infecții.

 

Recomandări post-tratament pentru implanturile dentare

În primele zile după intervenția chirurgicală pentru implantul dentar, este esențial să respectați cu strictețe indicațiile medicului dentist. Acesta vă va prescrie medicamente pentru a vă ajuta să gestionați orice disconfort. Este recomandat să optați pentru alimente moi, care nu necesită mestecare intensă. Implanturile dentare necesită o grijă meticuloasă și vizite periodice la cabinetul stomatologic pentru a vă asigura că rămân într-o stare optimă.

Echipa noastră de la clinica stomatologică Dental Paradis este aici pentru a vă oferi suport și îndrumare în alegerea celei mai potrivite opțiuni de tratament cu implant dentar, pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet frumos și plin de încredere.

 

Dr. Andrei Tuica - stomatologie generala, protetica, implantologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

implant dentar, clinica implantologie Corbeanca

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis Corbeanca, Paradisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing
Derma Marketing
Medica Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
magazin produse naturiste
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
Dental Education

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine