Aparate dentare Invisalign în Corbeanca la clinica de stomatologie Dental Paradis

aparat dentar Invisalign Corbeanca Bucuresti

Aparatele dentare Invisalign vin cu o metodă nouă și revoluționară de îndreptare a dinților! Invisalign este confortabil și aproape invizibil; aparatul dentar cu gutiere transparente Invisalign, nu aduce cu sine schimbări în rutina zilnică de igienizare sau alimentație, așa cum se întâmplă în cazul aparatelor ortodontice clasice.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Invisalign este un aparat ortodontic utilizat pentru alinierea dinților pe arcade. Sistemul Invisalign utilizează gutiere transparente personalizate în funcție de nevoile fiecărui caz particular. Invisalign utilizează o tehnologie avansată care implică imagistică computerizată 3D, pentru proiectarea unui plan de tratament, pornind de la poziţia iniţială a dinţilor și până la poziţia finală dorită.

aparat dentar Invisalign Corbeanca Bucuresti

sistemul Invisalign este un aparat ortodontic care se poate îndepărta în orice moment de către pacient, fără intervenția medicului. Invisalign este printre cel mai performante aparate dentare care utilizează gutiere sau altfel spus, alignere. Aparatele dentare Invisalign oferă confort garantat, posibilitatea unei igiene dentare la un nivel corespunzător, fără restricții alimentare, estetică dentară îmbunătățită și este transparent aproape invizibil.

Asemenea unui aparat ortodontic clasic, și în cazul aparatului dentar invizibil, Invisalign medicul ortodont stabilește dacă sistemul Invisalign este potrivit pentru situația particulară a pacientului. Tratamentul este inițiat de consultația de specialitate și stabilirea diagnosticului ortodontic. Acest pas presupune efectuarea unor radiografii, fotografii dentare şi amprentarea dinţilor (wax-up). La finalul tratamentului, după ce dinții au ajuns în poziția finală, urmează etapa de contenție care ajută dinții să se stabilizeze în noile poziții.

aparat dentar Invisalign Corbeanca Bucuresti

Beneficiile aparatului dentar ortodontic Invisalign la clinica Dental Paradis din Corbeanca, cartierul Paradisul Verde:

  • Invisalign utilizează alignere transparente: este unul dintre cele mai mari avantaje. Aceasta este o opțiune este “game changer” pentru adulți și adolescenții care își doresc o un zâmbet fără bracketuri vizibile și fără arcuri ortodontice precum cele utilizate de aparatele dentare clasice.
  • Invisalign este confortabil: Nu provoacă disconfort, datorită faptului că nu utilizează bracketuri sau arcuri ortodontice. Acestea exercită o mică presiune la schimbarea fiecărui set de gutiere transparente. Aparatele dentare Invisalign sunt realizate dintr-un material transparent durabil ceea ce-l face un sistem mai confortabil.
  • Invisalign este ușor de îndepărtat: Aparatele dentare Invisalign sunt detașabil. Cu Invisalign, nu este nevoie să purtați gutierele non-stop. Acestea pot fi îndepărtate pentru a mânca sau pentru a vă spăla pe dinți. Recomandarea medicului specialist ortodont este ca aparatul dentar Invisalign să fie purtat circa 20 – 22 ore în fiecare zi.
  • Durata tratamentului cu aparat invizibil Invisalign este redusă: Durata tratamentului cu Invisalign este stabilită de către medicul ortodont, în funcție de nevoile particulare ale fiecărui pacient. În comparație cu aparatele dentare clasice, cu Invisalign vei economisi mult timp. Cum? Ședințele de activare (schimbarea gutierelor) sunt mai rare: 6-8 săptămâni sau în unele cazuri chiar 3 luni. Nu este necesară activarea aparatului dentar așa cum se întâmplă în cazul aparatului dentar cu bracketuri, deoarece sistemul ortodontic Invisalign funcționează în permanență, adică 24 din 24, aplicând forțe constante asupra dinților pentru a-i aduce în poziția dorită.
  • Fără restricții alimentare cu Invisalign: Din fericire cu sistemul Invisalign poți mânca orice dorești atunci când nu porți alignerele.
  • Sănătate dentară îmbunătățită cu Invisalign: Sistemul Invisalign nu necesită schimbări în rutina de igienizare dentară.
  • Rezultate vizibile în doar 6 luni: Rezultatele vorbesc de la sine! Aparatul dentar Invisalign produce rezultate rapid: dinți drepți, frumoși, și un zâmbet minunat!

Când se recomandă aparatul dentar Invisalign?

sistemul cu gutiere transparente Invisalign, reprezintă o soluție atât în cazul adulților cât și adolescenţilor. Malocluziile dentare (dinţi strâmbi, spaţiaţi, înghesuiţi) sau modificarea formei arcadelor dentare sunt principalele cauze care afectează din punct de vedere estetic, dar și al sănătății dentare generale. Cu ajutorul sistemului Invisalign, poți începe tranformarea zâmbetului tău.

Te așteptăm la clinica dentară Dental Paradis din comuna Corbeanca, lângă București. Împreună cu medicul specialist ortodont veți stabilii care sunt nevoile dumneavoastră de estetică dentară, iar ulterior acesta vă va oferi un plan de tratament ortodontic cu Invisalign!

Dr. Andrei Tuica - stomatologie generala, protetica, implantologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine