Aparat dentar transparent: Zâmbet impecabil cu sistemul Spark Aligners

aparat dentar Spark Aligners Corbeanca, ortodontie corbeanca

Aparatul dentar transparent este un dispozitiv ortodontic folosit pentru corectarea poziției dinților și a alinierii acestora, fără a fi vizibil în mod evident. Spark Clear Aligner este un sistem de corectare a dinților, care utilizează o serie de gutiere transparente și personalizate, fabricate dintr-un material plastic rigid, ce se potrivește perfect pe dinții pacientului. Aceste gutiere sunt purtate pe parcursul zilei și se schimbă periodic, astfel încât să aplice presiune constantă și să îndrepte treptat poziția dinților într-o manieră confortabilă și discretă rezultând într-un zâmbet estetic și impecabil.

aparat dentar Spark Aligners Corbeanca, ortodontie corbeanca

 

Ce beneficii oferă gutierele Spark Aligners?

 • Estetica: Este unul dintre cele mai estetice aparate dentare, fiind transparent și mulat pe dantură, permițându-vă să zâmbiți și să râdeți fără probleme și fără complexe, încurajându-vă viața socială.
 • Igienă facilă: Gutierele Spark se curăță ușor prin clătire și periere delicată, asigurând o igienizare simplă și eficientă.
 • Confort maxim: Nu interferează cu vorbirea și este extrem de confortabil de purtat, oferind o experiență plăcută pacienților.
 • Ușor de întreținut: Se îndepărtează cu ușurință, asemenea unei gutiere, atunci când mâncați, beți lichide sau vă spălați pe dinți.
 • Material de calitate: Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, durabil și rezistent la pete, cu o claritate și transparență perfecte.
 • Eficiență modernă: Este cea mai modernă și eficientă metodă de îndreptare a dinților în prezent.

 

Ce dezavantaje prezintă gutierele Spark Aligners:

 • Timp de purtare: Trebuie purtat aproximativ 20-22 de ore pe zi pentru a obține rezultate eficiente.
 • Costuri mai ridicate: Costurile acestui tip de aparat dentar sunt cu aproximativ 25-30% mai mari decât cele ale aparatelor dentare convenționale.
 • Disconfort inițial: Poate apărea o ușoară durere și presiune la nivelul dinților în primele zile de purtare sau după schimbarea gutierei.
 • Schimbarea regulată a gutierelor: Gutiera trebuie schimbată săptămânal pentru a menține progresul tratamentului ortodontic.
 • Contraindicații pentru cazuri complexe: Pentru anumite probleme dentare mai complicate, Spark Clear Aligner nu poate fi utilizat, iar decizia se va lua în urma unei evaluări detaliate de către medicul ortodont.

aparat dentar Spark Aligners Corbeanca, ortodontie corbeanca

 

Din ce este compus aparatul dentar Spark?

Aparatul dentar Spark este compus dintr-o serie de 8 – 12 gutiere personalizate, fabricate după o scanare digitală a întregii danturi, care facilitează simularea progresului pe toată perioada tratamentului. Utilizând tehnologia TruGEN, gutierele Spark Clear Aligners sunt confecționate dintr-un material mai puternic și mai durabil, însă extrem de confortabil datorită marginilor rotunjite, care protejează gingia fără a o irita. Materialul TruGEN este, de asemenea, rezistent la pătare, astfel încât aparatul dentar Spark își menține aspectul intact pe toată durata tratamentului.

 

Planul de tratament cu aparatul dentar Spark Clear Aligner

După consultația de specialitate în care medicul dentist ortodont a identificat cu precizie problemele tale și a confirmat potrivirea cu aligner Spark, se va elabora planul de tratament specific acestui aparat dentar.

În etapa inițială, se va realiza o amprentare digitală a arcadelor tale. Această amprentare digitală va oferi o imagine detaliată a modului în care dinții se vor deplasa treptat pe parcursul tratamentului, durata acestuia și rezultatul final. După confecționarea gutierelor personalizate, prima pereche de aliniatori va fi aplicată pe dinții tăi într-o ședință scurtă și lipsită de disconfort.

Unul dintre avantajele acestui tratament constă în faptul că vizitele la cabinet sunt mai rare în comparație cu un aparat dentar tradițional. De asemenea, totul este gestionat computerizat, ceea ce îți oferă informații precise despre evoluția tratamentului și starea dinților în orice moment. Tratamentul cu aparatul dentar Spark reprezintă o opțiune modernă și eficientă pentru corectarea problemelor dentare, oferind confort, discreție și rezultate precise.

Vă invităm să beneficiați de această tehnologie avansată la Clinica Dental Paradis, unde echipa noastră vă va oferi o îngrijire personalizată și o experiență plăcută. Vă așteptăm cu drag la Clinica Dental Paradis pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care îl meritați.

Dr Razvan Tuica - implantologie protetica dentara, stomatologie

Dr. Andrei Țuică
fondator Dental Paradis
stomatologie generală, protetică dentară, implantologie

aparat dentar Spark Aligners Corbeanca, ortodontie corbeanca

TAG-URI SPECIALIZĂRI

clinică stomatologică Dental Paradis CorbeancaParadisul Verde # tratamente parodontită # tratamente parodontoză # implanturi dentare Corbeanca Paradisul Verde # implantologie # reabilitare dentara Corbeanca Paradisul Verde # sistem implanturi Fast and Fixed # reabilitare dentară totală All-on-4 / All-on-6 # sigilare dentară  # protetică dentară # proteze scheletate # proteză pe implant # proteze dentare Corbeanca București # sinus lift # adiție de os # chirurgie orală # tratament de canal preț # tratamente endodontice # detartraj cu ultrasunete # AirFlow # albire dentară # fațete dentare ceramice # fațete dentare preț # estetică dentară # obturații dentare # stomatologie Corbeanca # cabinet stomatologic # clinică stomatologică # implanturi dentare preț # coroane dentare preț # clinică dentară Corbeanca Paradisul Verde # servicii urgență stomatologie Corbeanca București # stomatologie non-stop

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing
Derma Marketing
Medica Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
magazin produse naturiste
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
Dental Education

Vezi ce alte articole am pregătit pentru tine